Ribera Salada

 

IMG_7572

Ahir vàrem tenir la sort i l´alegria de que el Juanma es reincorporés a les sortides després de que se li curés el peu que li va trepitjar una moto en una rotonda. Vàrem fer una volta molt maca per la comarca del Solsonès tot i que el dia no acompanyava massa. Vem veure poc el sol però la volta era ben interessant per entre boscos, camps, espais oberts i llogarrets i ermites ben boniques. Després de fer un bon esmorzar a Solsona. Vàrem continuar amb el cotxe per començar la sortida al camp de Golf de la riera Salada al Pla dels Roures, per després seguir cap a indrets ben bonics i tranquils com Lladurs, el Soler de Timoneda, Coma de Sarri, Timoneda, pont del Clop, La Teularia, La Creueta i Pla dels Roures. Vàrem dinar al mateix lloc que havíem esmorzat. És a l´entrar a la ciutat però no recordo el nom del restaurant. (El trabucaire)
Els temes de conversa van ser la consulta, impugnada pel govern però que es feìa avui i els 32 viatges a Canàries del President d´Extremadura el senyor Monago, pagant el senat, per anar a veure una seva núvia de 35 anys, veneçolana i del PP.

Fotos

ruta wikiloc

Deixa un comentari