LA QUART-NOSTRA SENYORA DELS ANGELS-GIRONA-LA QUART

IMG_2816
Sortim, com sempre, de l´Olímpic després de carregar les bicis a la forgoneta del “Calle” amb un cel ben cerer. Fins i tot veiem una estrella molt grossa que creiem que deu ser el planeta Júpiter però, quan arribem a Les Mallorquines per esmorzar, hi ha una mica de boira baixa tot i que es veu una mica el sol. Després d´esmorzar seguim amb el cotxe fins a La Quart des d´on començarem i acabarem la volta en bicicleta. Ben aviat ens fiquem per corriolets i pistes per dins del bosc bo i travessant algun torrent amb aigua. De mica en mica ens anem enfilant cap al cim del Puig Alt de la muntanya dels Àngels. La boira baixa ha anat quedant avall i, des del mateix santuari de Nostra Senyora dels Àngels, veiem una bona panoràmica de muntanyes sortint d´un mar de núvols (Montnegre, Montseny, Guilleries, El Far, Puigsacalm, el Pirineu des de més a ponent del Puigmal fins al Costabona i el Canigó i les Alberes a llevant). Després de la visita obligada, d´alguns, a l´interior de l´ermita i al “camerino” de la Mare de Déu. Emprenem la devallada per un altre cantó cap a Girona i la Quart. Donem un petit tomb per Girona avui que són les festes de sant Narcís i tornem a Quart. Una volta força bonica i interessant. Tot seguit anem, amb els cotxes, a dinar també a Les Mallorquines.
Hem de mirar d´arribar d´hora a Granollers perquè el Joan Callejón, per anar bé, ha de ser a Granollers, abans de les 17h.30´perquè ha d´anar a ballar Swing a la plaça de l´Esglèsia de Granollers a les 18h.
(Josep Bolart, Juanma Fresnillo, Paton Ferrer, Xavi Vives, Paco Bolsa, Andreu Martínez, Joan Callejón i Joan Mundet).

album fotos

Deixa un comentari