PELS VOLTANTS DE LA FLORESTA, MOLINS DE REI I EL PAPIOL -serra de Collserola-

IMG_2996
Aparquem a prop de l´estació dels Ferrocarrils Catalans de La Floresta i veiem que els bars són encara tancats. Preguntem a un noi i ens diu que, segurament, hi haurà obert el bar Català i en el qual ja podrem esmorzar. Hi anem ja amb les bicicletes perquè no és ben bé allà mateix d´on hem aparcat. Quan entrem al bar cauen quatre gotes però creiem que, tal com han dit els del temps, aquí no plourà. De fet és el primer dia que no hi ha anticicló després d´un període llarg de molt bon temps i bona temperatura. Quan acabem d´esmorzar sortim per fer la volta i quan portem tot just molt poc tros el Xavi Vives es fot de cap en un corriol i de seguida s´adona que té un dit de la mà malament i que no podrà pas fer la volta. Després de parlar-ne tots plegats, decideix tornar al cotxe i anar a la Mútua de Granollers. Per sort no té res trencat!. Coses que passen!. Nosaltres continuem fent la volta i anem cap a la Santa Creu de l´Olorda, Molins de Rei i El Papiol. Després pugem també al puig Madrona o del Rossinyol que és un vèrtex geodèsic amb una panoràmica molt bona (Tibidabo i la resta de Collserola, Montserrat, Sant Llorenç, Montseny…). La volta és interessant perquè és una zona força verda al voltant de tot de ciutats i pobles. Vàrem coincidir, en força tros del recorregut, amb la marxa-cursa Ultratrail en la qual la Carme Bonada hi col.laborava.
Joan Mundet Bellavista
Vàrem dinar a el Mesón del Paso també a La Floresta i va venir el Miquel Castellsagué a dinar quan li vam dir a on aniríem
(Josep LLuís Ninou, Josep Bolart, Paco Bolsa, Juanma Fresnillo, Xavi Castellsagué, Carles Castellsagué, Paton Ferrer, Joan Callejón, Joan Pocurull, Andreu Martínez, Xavi Vives i Joan Mundet)

VÍDEO

album fotos

Deixa un comentari