GIRONELLA

IMG_20151219_130400

El dimecres d´aquesta setmana vàrem anar tots el BTTrans a Cal Pocurull el qual ens ha convidat per fer un “Sopar de Nadal”. Els convidats teníem que portar el primer plat i vàrem quedar molt malament perquè no vàrem portar res. Només el Paton va portar patates fregides i olives i el Toni Arasa un tastet, només un petit tastet, de bolets, això sí, ben gustosos i ben bons. Sort però, que no hi va haver primer plat perquè no vàrem poder-nos acabar el segons plats que ens va preparar el Joan Pocurull. Ens va cuinar uns excel·lents i acurats rostits de pollastre i de conill. Un bon sopar, una bona estona passada amb els amics amb bona i animada conversa. Finalment, vàrem marxar, tots cap a casa, amb un grapat de llimones cada un del llimoner del davant de la porta el qual ha crescut força.
Avui dissabte, la sortida de cada mes. Aquesta vegada una volta pels voltants de Gironella passant i travessant força terrenys de codines i corriols a través de boscos i camps. Alguns trossos ben embardissats. Fins i tot hem hagut d´estassar un tros del camí. Hem arribat ben esgarranxats!. Imaginem que la ruta es va fer per alguna excursió popular netejant algun camí però que, al no fer-se servir més, s´ha anat embardissant. El dia excel·lent i amb gens de fred. Bo i fent la volta teníem quasi bé sembre al davant els Rasos de Peguera i un cantó més oriental de la serra d´Ensija. Hem dinat al Mar i Cel?

IMG_20151219_092210

de CAL ROSAL on també hi hem esmorzat.
El Joan Callejón, “s´ho hagués passat molt bé” però tant ell com el Juamma i el Josep Bolart teniem sopars d´aquestes dates el divendres. L´Andreu tenia “treballs de recerca a l´escola” i no vàren poder ser a la sortida.
(Josep-Lluís Ninou, Paco Bolsa, Xavi Vives, Xavi Castellsagué, Miquel Castellsagué, Toni arasa, Paton Ferrer, Joan Pocurull i Joan Mundet)
Joan Mundet Bellavista

VIDEO

album fotos

Deixa un comentari