Cantonigros-Tavertet

IMG_20160409_114720

El dia és fantàstic i els paisatges i les panoràmiques que trobem també (pantà de Sau, pantà de Susqueda, les Guilleries, Montseny, Montserrat, Collsacabra, Cingles de Tabertet, Puigsacalm, el Pirineu Oriental, etc. etc.) Avui alguna de les “senyores” dels ciclistes també han vingut a Tavertet per fer-hi una caminada.
Els ciclistes esmorzem a Vic a Can Pamplona i acabem d´arribar a Tavertet que és on comencem i acabem la volta.
Al arribar a Tavertet ens trobem amb les “senyores”. Descarreguem les bicis i comencem a pedalar primer baixant fins a prop del pantà de Sau per tornar a pujar i quan ja som un bon troç amunt parem a mirar la panoràmica que es veu des de la cinglera i allà me n´adono que m´he deixat la motxilla però no se a on. Torno enrera fins al lloc on hem travessat el riu i allà no hi ha res. Torno a pujar per no fer perdre més temps als companys. Penso que ja l´he perdut i que, qui la trobi, ben segur que m´ho fará saver per tornar-me-la però quan torno a arribar a dalt on m´espera el Joan Pocurull primer i els altres més enllà de cop recordo que també he tret el cap a la cinglera una mica més amunt quan ja passava de llarg i just allà hi havia la motxil.la. Em faig gran!. El dia i l´excursió han estat fantàstiques tot i que no era el meu dia perquè també he punxat una roda. Hem dinat al restaurant Can Baumes de Tavertet. Molt bé!. Les senyores ho han fet a Can Faves perquè nosaltres hem arribat més tard. Després hem donat un tomb, tots plegats, pel poble i per la cinglera. Un dia fantàstic!

“Senyors” (BTT): Josep-Lluís Ninou, Josep Bolart, Paco Bolsa, Xavi Vives, Miquel Castellsagué, Xavi Castellsagué, Toni Arasa, Juanma Fresnillo, Joan Pocurull, Patón Ferrer i Joan Mundet
“Senyores” (excursionistes): Núria, Iris, Olga Saló, Imma Causa, Paulina Montes, senyora del Siqui (Roser).

ruta wikiloc

àlbum fotos

Deixa un comentari