Sant Sadurní Osormort-Espinelves-Viladrau

IMG_20160604_091854

SANT SADURNÍ D´OSORMORT-CAMPING ELS PONTS-LA SALA-LES VALLS-COLLET DE VILARDELL-PLA DE LA CREU-ESPINELVES-VILADRAU-SANT SADURNÍ D´OSORMORT

Una magnífica volta en un ambient de verdor i de fantàstica Primavera. Aquest any sí que està fent una Primavera autèntica. Fins ara, no massa calor, pluges a les tardes… El Joan Callejón no ha pogut venir i l´Andreu, en principi, tampoc podia perquè, una vegada més, li coincidia la sortida amb una reunió de la Cooperativa del Ginebró. Per sort s´ha ajornat a darrera hora i ha pogut venir. El Siqui deu estar en algun racó del món. El Toni buscava bolets o corretgia exàmens o altres fienes inherents al seu càrrec directiu a l´escola.
Sortim de l´Olímpic amb la furgoneta del Xavi que porta les bicicletes i el cotxe del Juanma. El Xavi Castellsagué vindrà de Bruguera i ens trobarem a Can Pamplona de Vic on hem quedat per parar a esmorzar. Esmorzem, com sempre, i no pot faltar la coca. La que ens donen aquí a Can Pamplona, és força bona i té molt de gust d´anís.
Acabem d´arribar, amb els cotxes, fins a Sant Sadurní d´Osormort. Al costat de l´ajuntament i de l´ermita deixem els cotxes mentre pluvisqueja una mica. Ja queien gotes mentre veniem però sembla que ha de ser poca cosa. Hi ha previsió de tempestes a la tarda però pel matí, en principi, ha de fer bo segons la meteo. Comencem a pedalar ja, des del començament, entre ufanosos i frondosos boscos ara ben verds per la Primavera, cap a La Sala, Les Valls, Pla de La Creu, Espinelves, Viladrau i tornar a Sant Sadurní. Una volta molt maca al bell mig d´un marc natural fantàstic. Alzinars, castanyers, fagedes… Com diu la cançó. “En el cor de les Guilleries…” Fa una temperatura encara força agradable i quan acabem la volta ja es veuen forces núvols de tempesta. El Xavi Vives es va perdre una mica abans del Pla de La Creu tot i que no vo que sigui dit.Je!.je!
Anem a dinar, per indicació del Joan Pocurull, al restaurant “Ca La Manyana” de Sant Julià de Vilatorta. Hi estem molt a gust en un menjador per a nosaltres sols. Mentre mengem, molt bé per cert, i mentre fem tertúlia veiem, ben comodament, com plou per la porta que dona a un pati.

(Josep-Lluís Ninou, Josep Bolart, Paco Bolsa, Juanma Fresnillo, Xavi vives, Miquel Castellsagué, Xavi Castellsagué, Patón Ferrer, Joan Pocurull, Andreu Martínez i Joan Mundet).

fotos

Ruta wikiloc

 

Deixa un comentari