pedalada brunch de treball

img_20160910_122317

TROBADA DE BTTERANS A LA RESIDÈNCIA DE CAMP DE L´ENTRENYABLE JOAN POCURULL  AMB LA SANA I SENZILLA FINALITAT ELABORAR EL CALENDARI DE SORTIDES DE BICICLETA DE MUNTANYA DEL CURS 2016-2017.    … setembre 2016.

 

Com sempre, tant pels moments bons, que per sort són els més (calçotades, sopar d´estiu…), com pels moments dolents (pèrdua del Xavi Castellsagué…això ens costarà de païr) el Joan Pocurull ens obre a casa seva com si fos la casa peiral del “grupu” tal com ho eren abans per les famílies.

El Juanma per un cantó, des de la Roca i el Paco i jo des de Granollers ens hi presentem en bicicleta. Quan entrem a la casa el Joan està inflant (manxant) i omplint la piscina inflable per qui vulgui banyar-se  i també pels nets. Està molt freda!. Només es banyen el Joan Pocurull i el Paton. A mesura que anem arribant ens posem tots a “manxar” per torns. El Paco i el Joan Callejón són, sense cap mena de dubte, els que “manxen” millor.

Tot seguit , quan ja hi som tots, bo i guiats per l´anfitrió Joan, agafem les bicicletes i fem una volteta d´un parell´d´hores pels voltants de Llerona i Samalús.

Quan tornem a la casa comencem a coure la carn per l´esmorzar. Tot seguit amb bon humor i bona conversa gaudim de l´esmorzar.  Quan acabem ens concentrem amb l´elaboració del calendari (triar dates, llocs, etc.).

També es va fer, al acabar el “lunch”, el LLiurament de la foto oficial de la temporada 2015-16 que va donar l´artista local, de prestigi internacional, Siqui.  El Carles Castellsagué, el qual  ens va visitar, va fer-ne personalment el lliurament. El Carles ve alguna vegada amb els BTTerans però ell acostuma a anar amb gent més “canyera”. És més jove. 

Quan acabem, recullim les coses (el Joan ha de marxar) i el Miquel Castellsagué tanca la porta.

Hem vist la filmació del Patón?.

   Joan Mundet Bellavista

 

manxar: sinónim adaptat pel Joan Callejón. L´Institut d´Estudis Catalans no sé si el té admés però.

fotos

video

Deixa un comentari