Les Lloses

img_20161001_112156

VOLTA EN BICICLETA DE MUNTANYA PELS VOLTANTS DE LES LLOSES  -1 d´octubre del 2016-

 

Sortim, com sempre, de l´Olímpic després de carregar les bicicletes a la super-furgo del Calle i anem a esmorzar al restaurant del camping de l´entrada de Ripoll (La Solana?). Primer ens cal preguntar si ja tenen obert i sembla que ho acaben de fer. La majoria, com sempre, truita amb pernil i després uns crosanets. El tema de conversa és la jubilació del Paco i les jubilacions parcials de l´Andreu i del Joan Mundet.  

Després prenem la carrerera de Les Lloses i no massa quilòmetres més enllà prenem un caminet enquitranat que ens porta a una masia molt gran la qual s´ha reconvertit en restaurant. Allà deixem els cotxes i encarreguem el dinar per quan tornem. (el nom de la masia surt al Trak).

Descarreguem les bicicletes i comencem la volta. No és molt llarga però té unes bones pujades fins que arribem al cim del Puigcornador molt panoràmic i emblemàtic de la comarca. La ruta trancorre per paisatges ben bonics de boscos i algún tram panoràmic.

quan acabem la volta dinem a la casa que ha convertit les quadres del bestiar en quadres en les quals donen menjar a les persones. Un dinar animat i amb bona conversa, com sempre.

 

Millor llegir el que diu el Trak que està més avall d´on estic escrivint per descriure millor l´interessant i bonic itinerari.

 

Erem a la sortida: Josep-Lluís Ninou, Josep Bolart, Joan Callejón, Juanma Fresnillo, Paton Ferrer, Paco Bolsa, Andreu Martínez, Paco Bolsa, Toni Arasa i Joan Mundet. 

  

          Joan Mundet Bellavista

video

fotos

Ruta wikiloc

Deixa un comentari