Trobada a Bruguera

      TROBADA DELS BTTERANS PEL XAVI CASTELLSAGUÉ a la casa de BRUGUERA.  5 de novembre 2016

 unadjustednonraw_thumb_27f9

 

    Quan hem arribat a Bruguera ens hem trobat amb un dia molt ennovolat però amb un bellíssim paisatge de tardor. Realment la casa i el poble están el bell mig d´un paradís. Ábans d´arribar ens hem parat a Can Pamplona a Vic a esmorzar però com que èrem molta colla hi hem estat força estona. Crec que la Carme ha pensat que si hagués arribat a saber que ens retardariem,  hauria pujat el Taga amb un “pim-pam-pum” abans que nosaltres arribéssim.

   Després de les salutacions, abraçades, etc. Els boletaires professionals (Toni i Alícia) no volen perdre temps i van, tot seguit, a la cacera del bolet. L´altre gent també ho fa darrera d´ells o no. A mi, com que no m´agrada buscar bolets, però sí que m´agradarà menjar-me els que trobaran ells, prefereixo anar a caminar una mica i m´enfilo, pel caminet amb marques grogues, fins al coll de Jou entre el Taga i Sant Amanç. Quan hi arribo plovisqueja i hi ha boira baixa. Torno a baixar.

   Amb un ambient feliç i fantàstic, com hauria volgut el Xavi, dinem l´arròs qua ha fet la Lurdes, el pollastre a l´ast que han anat a buscar el Joan Pocurull i la Lola, els bolets que han trobat els boletaires professionals i els aficionats, l´amanida que no sé qui l´ha fet, el vi que deu haver portat el Josep-Luís i el pastís que crec que era comprat… Jo la veritat és que no he fet res.

  La sobretaula i la tarda la passem amb boníssima i animada conversa bo i veient com plou i llampega des del mirador privilegiat que és el menjador de la casa. Tot un espectacle. Ja bastant tard, comencem a desfilar cap a casa.

  Gràcies a la Carme per organitzar la Trobada la qual ens ha anat a tots molt bé .

    

     Joan Mundet Bellavista

 

P.D.: Un tema profund tractat amb el Juanma (gastrònem) ha estat sobre sí cremava més o menys la ratafía que la mistela. Jo crec que la ratafía té més bon gust però crema més. L´altre pot ser té menys bon gust, tot i que el té bo però crema menys.  Dixit!

fotos

Deixa un comentari