RIUDOMS-CASTELLVELL DEL CAMP-ALMOSTER-L´AIXELAR-BORGES DEL CAMP-RIUDOMS

IMG_3880

Aquesta sortida cal lamentar la baixa de l´Andreu perquè el dijous va relliscar a l´escola amb unes fustes de disseny que hi ha a l´entrada les quals “queden molt maques” però força gent s´ha fotot de cap quan es glaça. Un servidor porta anys dient que algún dia algú prendrà mal però mai m´han fet cas. S´ha fet una bona patacada a la cara i a un dit dela mà.La volta està força bé tot i que travessem algunes urbanitzacions i alguns indrets una mica degradats però és el que hi ha.  Passem per camps d´oliveres, també per alguns camps d´avellaners, alguns alzinars…. i pels pobles de Castellvell del Camp, l´Almoster, l´Aixelar en el qual esperem al Toni que s´ha despistat de camí, les Borges del Campo i tornada a Riudoms. Ens vàrem distreure i no vàrem comprar oli.

A l´arribar hem esmorzat a Riudoms. Hem mirat primer si estava obert perquè semblava tancat però ja era obert. Hem pogut fer-ho en una taula rodona i hem estat força bé.

El dinar l´hem fet, després de trucar-hi, a la masia-restaurant ELS 7 FOCS a la carretera de Cambrils a Reus. Ens han atés molt bé. Molt professionals i hem estat molt bé i a gust.

… El dia va ser molt bo amb una mica de ventet fred

          Joan Mundet Bellavista

fotos

ruta wikiloc

video

Deixa un comentari