SALOMÓ-BONASTRE-LA POBLA DE MONTORNÈS-GAIÀ-LA NOU DE GAIÀ-LA RIERA DE GAIÀ-SALOMÓ

IMG-20170211-WA0010

Comarca del Tarragonès:  11 de febrer de 2017     

                                A mi, l´última hora,  m´acostuma a sobrar.   -Siqui Sánchez-

Quan sortim del Palau Olímpic  fins i tot plovisqueja una mica però la previsió diu que allà baix farà bo i així és.

Avui venen també les “senyores” d´alguns BTTrans les quals volen fer una excursió, a peu, pels voltants, mentre nosaltres fem la volta en bicicleta. Parem a esmorzar, tots plegats, a “La Estrella del Jamón  -Can Ginés-“a la Riera de Gaià, un lloc peculiar.

Quan hem acabat d´esmorzar sortim per fer la volta prevista. Una volta força interessant per entre, oliveres, garrofers, ametllers, vinyes, parets de pedra seca, boscos, conreus, etc. Tot plegat en un entorn rural ben bonic. També passem per una urbanització molt peculiar amb una ermita moderna però tota ben decorada i pintada amb pintures clàssiques i un document de l´ordre de Malta (crec que, no fa massa, l’església la va prohibir). Curiosos també els pobles pels quals passem

El Juanma i el Josep Bolart m´arreglen el fre de disc que em travava la roda.

Finalment anem a dinar, tota la colla, al Restaurant Moramar d´Altafulla. La majoria mengem paella. Com sempre una animada sobretaula i bona conversa.

Sap greu però el que li va passar a l´Imma Causa a qui li van prendre el telèfon. A part dels diners que val, és molt emprenyador pels problemes que porta quan et passa una cosa d´aquestes (anar a la policia, la informació que s´hi té, adreces…). Esperem que s´hagi pogut solucionar tot bé dintre del que cap.

 

BTTrans: Josep-Lluís Ninou, Josep Bolart, Juanma Fresnillo, Paco Bolsa, Paton Ferrer, Andreu Martínez, Joan Pocurull, Miquel Castellsagué, Toni Arasa, Joan Callejón, Siqui Sánchez, Pep Vargas i Joan Mundet.

 

“Senyores”: Imma Causa, Alícia Muntades, Lourdes Nadal (tieta de l´Ivet Nadal), Victoria… tu regnaràs o Déu tu ens salvaràs, Paulina Montes, Núria Lacasa, Iris Montagut i Olga Saló,

 

Joan Mundet Bellavista

 

P.D.: Imprescindible veure el documental del PATON sobre la sortida.

ruta wikiloc

Video

Deixa un comentari