Preparació temporada

IMG_4283

Sortida pels VOLTANTS DE VILANOVA DEL VALLES (SERRA DE MARINA)

 

          Com cada any, quan arriba el setembre i despr’es de les vacances, cal fer una trobada del @Grupu@ per confeccionar el calendari de sortides del CURS 2017/2018. Enguany organitza la trobada el Xavi Vives. Hem quedat a les 8h. al davant del seu taller per anar en bicicleta fins all[a a les onze del mat’i esmorzar a Can Miquel’o i confeccionar el calendari que hi ha adjunt en el correu i posar/hi dates.  Seguim tots al Xavi fent pujades i baixades per la bonica serra de Marina i comentar, bo i pedalant, les vacances de cada un. Fant[astic!. 

        A les onze i una mica m’es, arribem a Cal Miquel’o i fem @l’ esmorzar del ciclista@.*mongetes, patates fregides, all i oli i botifarra, pa i vi. D’eu n’ hi d’o! Continuem parlant de les vacances i del Proces pel Dret a Decidir que D’eu n’ hi d’o el calent que est[a! i per fi, fem el calendari. D’ una bona llista que ha portat el Josep/llu’is n’ escullim una per cada mes i cerquem les dates. Quan acabem, tornem a Vilanova *gaireb’e ‘es tot baixada i cap a casa.

      Hem de demanar, sobretot, tenir SALUT la qual cosa, sense cap mena de dubte, ‘es la m’es important de totes. Dinero y amor a questes al\ades ja ‘no cal  i ja ‘es igual. A vegades l’ amor porta disgustos i desenganys. Je!.je!.

     

Aquest @puto@ ordinador no escriu els signes b’e. No s’e perqu[e ho fa. Jo no s’e perqu[e m’ ho fa. Jo no l’ hi he fet pas res!.

 

    *Josep/Llu’is Ninou, Josep Bolart, Juanma Fresnillo, Paton Ferrer, Miquel castellsagu’e, Joan Callej’on, Joan Pocurull, Andreu mart’inez, Xavi Vives, Paco Bolsa i Joan Mundet(

 

A la tarda cel.lebraci’o 58 aniversari del Josep Bolart a la casa  Josep Bolart i de l’ Iris Montagut @donants de terreny per la construcci’o de l’ AVE a Montmel’o@. Va anar mmolt i molt b’e i ning’u va caure a la piscina.

     

           Joan Mundet Bellavista

Vídeo

 

Deixa un comentari