Moià-Corriols del Toll-Collsuspina-Fontscalents-L’Espluga-Moià

IMG_20171007_133656

Esmorzem a Moià mateix a un lloc que ens diu el Paco que està bé però que són molt peculiars i triguen força estona a servir-nos l´esmorzar. Sortim en bicicleta del poble mateix i quan passem pel camp d´aviació d´avionetes petites  el Miquel busca a un seu parent que diu que ha d´estar per allà avui però no el veiem. Per aquest altiplà enlairat del Moianès no pares mai de pujar i de baixar. Passem per llocs ben bonics i curiosos com les coves del Toll al costat de les quals hi han reconstruït cabanes com les que hi havia a la pre-història, També passem per zones de bosc i de conreu amb les seves grans cases pairals i també per algun racó ben bonic, al costat del riu, amb alguna font. Veiem també una espluga ben gran i ben cuidada i conservada. Les esplugues són aquelles cases que estan fetes aprofitant les parets d´una cova. Acabem la volta i anem a dinar a un lloc que ens diu el Joan Pocurull en el qual hi estem molt bé dinant al pati. Anem tots en màniga curta i cap akl final del dinar ja comença a fer una mica de fresqueta.

Per molts anys!.

(Josep-Lluís Ninou, Josep Bolart, Juanma Fresnillo, Paton Ferrer, Paco Bolsa, Joan Pocurull, Miquel Castellsagué, Andreu Martínez, Joan Callejón, Pep Vargas, Carme Bonada i Joan Mundet.)

Joan Mundet Bellavista

Vídeo

ruta wikiloc

fotos

 

Deixa un comentari