Sortida Cardedeu-Sant Antoni de Vilamajor-Sant Esteve Palautordera-Cardedeu

IMG_20171111_123257

En la sortida del calendari teníem previst per aquest dissabte anar a fer una volta pels voltants de Sant Llorenç de Savall però com que amb el tema del Procès Independentista de Catalunya hi ha convocada, aquesta tarda a Barcelona, una gran Manifestació per demanar la llibertat dels presos polítics que el govern de Madrid ha engarjolat per la cara, hem decidit no anular pas la sortida però sí fer un canvi. En comptes de desplaçar-nos en cotxe cap a Sant Llorenç, fer l´esmorzar habitual abans de començar la sortida i després el dinar de rigor, hem decidit fer una volta pels voltants de Cardedeu monitoritzada i guiada per l´Andreu i el Pep per poder pedalar igualment una estona, anar a dinar cada un a casa seva i poder baixar després, més o menys plegats, en tren a la tarda per poder ser a Barcelona a les 17h. 750.000 persones a la Manifestació segons la Guardia Urbana!.  Al matí  hem sortit en bicicleta de Cardedeu per uns camins careners en mig de camps i hem parat al bar de Sant Pere de Vilamajor per menjar-nos l´entrepà que hem portat tots de casa, tal com vàrem quedar. Després hem seguit com si anéssim a Sant Elies però, en una cruïlla (crec que la que aniries a Les Planes del Cortès?),  hem baixat cap a Sant Esteve i després hem continuat cap a Llinars i Cardedeu. El dia ha estat magnífic i i bonica bicicletada amb un dia clar i panoràmic. El Joan Pocurull tenia els paletes a casa i ens ha vingut a trobar en cotxe a Sant Pere més tard i després ha seguit la volta amb nosaltres.

(Josep-Lluís Ninou, Josep Bolart, Paco Bolsa, Juanma fresnillo, Paton Ferrer, Andreu Martínez, Joan Callejón, Joan Pocurull, Miquel Castellsagué, Pep Vargas i Joan Mundet). 

  Joan Mundet Bellavista 

  Vídeo

ruta wikiloc

Deixa un comentari