Camins llebrers pels voltants de Maçanet de la Selva

MAÇANET DE LA SELVA-ERMITA ARGIMON-L´ESPARRA-RIUDARENES-MAÇANET

 

     Vàrem canviar el lloc per la climatología i pel possible fang. ¿? per la qual cosa ens decidim per anar cap a Maçanet. La volta i la jornada  va anar molt bé però degut al canvi de comarca de darrera hora ens vàrem baixar, una mica a corre-cuita, una ruta del wikiloc i va resultar ser el trak d´una cursa, força trialera, que organitzen a Maçanet per la qual cosa, tot i que el recorregut no era pas lleig perquè sempre era per bosc i algún conreu, era tota l´estona un “puja-baixa” per corriols i “trialeres” cosa qua ja no ens convé massa a la majoria de nosaltres ni ho busquem. Bé… el Xavi Vives encara sí. Justament en una baixada per un corriol força dret, el Joan Pocorull es va fer un xic de mal al genoll ja delicat… però ja està tot sol.lucionat. Segurament que si la volta hagués estat més llarga possiblement hi hagués hagut alguna víctima més.

De totes maneres MOLT BÉ TOT PLEGAT. La trobada mensual, l´esmorzar a Les Mallorquines tot i que al Paton no li agrada el lloc, la canyera pedalada, el paisatge, el dinar a … No recordo a on… Al Goia? i… aixó sí el “bon rotllo”.

(Josep-Lluís Ninou, Josep Bolart, Paco Bolsa, Joan Callejón, Paton Ferrer, Joan Pocurull, Andreu Martínez, Xavi Vives, Nil Vives, Toni Arasa, Juanma Fresnillo i Joan Mundet).

Joan Mundet Bellavista

 

Powered by Wikiloc

Deixa un comentari