VOLTANTS DE PALS I BAGUR

Ara ja, des de fa unes quantes sortides, ens trobem per carrergar le bicicletes a l´aparcament del Carrefour a la Ronda. Abans ho fèiem davant del pavelló Olímpic però sempre hi havia problemes per deixar els cotxes. No cal que esperem al Joan Pocurull perquè ell ja va marxar a Palamós el dijous al migdia. Vaig passar pel davant de casa seva just quan estava a punt de marxar.
Esmorzem al Restaurant La Vila. i sortim d´allà mateix perquè hem pogut deixar els cotxes al davant mateix. Tot seguit ens enfilem al bonic nucli medieval de Pals i anem seguint alguns trams per entre camps i boscos i en alguns trams per urbanitzacions bastant inoportunes que malmeten el paisatge ja prou trinxat de la Costa Brava. Passem per Begur un poble també ben bonic i per a prop de l´Estartit. Treiem el cap a un parell de cales i de mica en mica anem tancant la volta amb pujades i baixades no pas molt dures. En alguns trams de la volta la sorra que envaeix el bosc fa que costi una mica de fer correr la bicicleta. Ja a prop de Pals, passem per un tram força gran i ben bonic de bosc força ben conservat el qual tot i que, sap greu haver-ho de reconèixer, es va salvar de la ferotge especulció urbanística perquè era (no sé si ho és encara) de l´exercit espanyol. Dinem en el restaurant….(veure Patón) gairebé al costat d´on hem esmorzat. En el Xavier Vives i al Nil Vives només els hem vist a l´hora d´esmorzar i a l´hora de dinar perquè han sortit com dues motos després de la puntxada del Joan Mundet. El Nil, a més a més, ha fet la mateixa volta que nosaltres però dues vegades. Són uns Kracs!.
Un fantàstic dia amb un cel ben blau i amb molta visibilitat tot i que una mica ventós.

(Josep-Lluís Ninou, Josep Bolart, Paco Bolsa, Juanma Fresnillo, Andreu Martínez, Joan Pocurull, Joan Callejón, Patón Ferrer, Siqui Sánchez, Miquel Castellsagué, Toni Arasa, Carme Bonada, Neus Bellavista, Pep Vargas, Carles Castellsagué, Xavi Vives, Nil Vives i Joan Mundet)

Joan Mundet Bellavista

Deixa un comentari