Castellterçol-El solà del sot-Coll d’Ases-Granera-La Sala i Sant Llogari-La Codina-La Creueta

12 de novembre de 2020

La sortida d´aquest mes de novembre tenia que ser el dissabte dia 7 però com que hi ha les restriccions de mobilitat per la pandèmia del Coronavirus amb les quals no està permès sortir dels municipis del voltant durant el cap de setmana però sí la resta de la setmana (es pot anar per tot Catalunya), com que la majoria ja estem jubilats i els que no ho estan encara, s´ho poden muntar per dijous, hem decidit sortir el dijous.
Ens trobem ja a l´aparcament de l´entrada de Castellterçol i, després de descarregar les bicis dels cotxes, com que els bars i restaurants, degut a les mesures sanitàries vigents, només poden servir entrepans, begudes, cafès, i dinars però només per emportar (no pots menjar ni veure a dintre), demanem entrepans (alguns ja el portem de casa), begudes i cafès i esmorzem en una placeta que hi ha al davant del Bar Imperial de Castellterçol com si féssim un “Botellón”.
El dia sembla que serà molt bo, clar i poc fred. Quan hem fet pocs metres de la carretera que va cap a Granera agafem una pista, a mà esquerra i comencem una volta molt ben trobada i ben bonica, per entre boscos, camps, i alguna cinglera amb pujades i baixades gairebé tota l´estona però força moderadetes.
Com que no podem fer una de les coses bones de les sortides que són els esmorzars i els dinars amb les seves corresponents animades sobretaules, sense donar-nos-en compte quan arribem a un indret una mica panoràmic ens parem i, cinc minuts de tertúlia, i així durant quasibé tota la volta.
Quan ja hem acabat la volta i carregat les bicis als cotxes, demanem cerveses, entrepans i cafès a l´Imperial i un altre “Botellón” a la mateixa placeta, això sí a l´exterior i respectant les distàncies i les instruccions del Dr. Miquel. Nosaltres encara, tot i les restriccions, podem fer les activitats que més ens agraden perquè són a l´aire lliure. Pitjor ho tenen els que els agraden activitats més d´interiors i d´estar més junts com per exemple: cantar en una coral, els Castellers, els que els agrada fer teatre, els músics…
Déu vulgui que aquesta “pesadilla” no duri gaires anys.

L´enllaç, de la volta que vem fer, si ho faig bé, és:

https://ca.wikiloc.com/rutes-btt/castelltercol-el-sola-del-sot-granera-la-sala-st-llogari-6316467

(Josep-Lluís Ninou, Paton Ferrer, Miquel Castellsagué, Andreu Martínez, Pep Vargas, Juanma Fresnillo, Paco Bolsa, Carles Castellsagué i Joan Mundet)

Joan ;Mundet Bellavista

Btt Castelltarsol from Beteterans on Vimeo.

Powered by Wikiloc

Deixa un comentari