Volta pels voltants de Santa Eulàlia de Ronçana.

11 de febrer de 2021

Teníem ganes de poder tornar-nos a trobar i fer una sortideta com Déu mana amb el dinar i la tertúlia inclosa després forces setmanes de confinament perimetral, per municipis, a causa de la pandèmia de la Covid-19. A partir de dilluns passat han obert una mica l´aixeta i hem passat a confinament comarcal per la qual ens podem moure una miqueta més, així que hem decidit fer una sortideta pels voltants de Santa Eulàlia de Ronçana. Fem justament una Excursió Popular de BTT que organitzen a Santa Eulàlia cada any -avui que escric això és Santa Eulàlia-La volta està molt ben trobada i és força pintoresca perquè esquiva força les múltiples urbanitzacions que hi ha per la zona i transcorre gairebé sempre per bones pistes i corriols de força bon fer. Això sí, sense parar de pujar i baixar quasibé en cap moment, passant sempre però per indrets ben bonics de conreus i de bosquets. Durant un tram, passem un bon tros pel costat del riu Tenes en direcció a Bigues i fem una paradeta per menjar quelcom de fruita a la font de… també passem per cases de pagès importants com Can Plantada amb uns Lledoners gegants al costat de la casa. Ens ha fet un dia fantàstic d´hivern, fresquet però amb un bon sol i un cel ben blau. Una passada!. Ens convenia a tots!. Com que el desplaçament era curt ens hem trobat al davant del local de La Fàbrica de Santa Eulàlia ja havent esmorzat cada un a casa seva. Quan hem acabat la volta carreguem les bicicletes als cotxes i anem, tot seguit, fins a l´Ametlla per anar a dinar a La Masia (veure ressenya Paton Ferrer) on hem dinat de meravella tot i que la tertúlia ha hagut de ser en grups de tres a causa de les mesures sanitàries pel puto-virus de la Covid però vaja, tot bé. No ens podem queixar!. El Siqui no ha ha pogut venir a la sortida però, com que viu a l´Ametlla, ha vingut a veure´ns a l´hora del cafè. Uns minutets al pati de La Masia i fins a la propera si el virus ens deixa.

  •   Joan Mundet Bellavista

(Josep-Lluís Ninou, Paco Bolsa, Andreu Martínez, Toni Arasa, Paton Ferrer, Maure Luís, Miquel Castellsagué, Juanma Fresnillo i Joan Mundet)

Deixa un comentari