Trans Andalucia 2021

Enllaç a la descripció completa de la ruta, creada per l’autor Joan Mundet i amb col·laboració de Patón.

Des de Sevilla a Ronda, i per que no va ser possible continuar fins a Antequera…

A els que ens agrada anar d´excursió a peu o bé en bicicleta, hem experimentat que és una fantàstica manera de viatjar, poc a poc i a l´aire lliure gaudint i assaborint, lentament, els paisatges a través dels quals transcorre la ruta que hem escollit. No cal dir que també que s’experimenta una sensació semblant, però diferent, quan es passa pels diferents pobles i ciutats que es troben pel camí i finalment l´agradable sensació de benestar quan arribes al lloc de destí d´aquella jornada la qual ha estat més o menys dura.
Aquesta tardor, després de dos anys de restriccions per la pandèmia del Coronavirus, ens hem decidit a tornar a Sevilla per començar, des d’aquesta bonica ciutat andalusa, un altre recorregut, concretament un tram de la TRANSANDALUS .

De Sevilla a Sanlucar de Barrameda

De Sanlucar de Barrameda a Chiclana

De Chiclana a Barbate

De Barbate a Tarifa

De Tarifa a Algeciras

D’Algeciras a Jimena de la Frontera

De Jimena de la Frontera a El Colmenar

De El Colmenar a Jimera de Libar

De Jimera de Libar a Ronda

Deixa un comentari