Púbol

PÚBOL-LA BISBAL D´EMPORDÀ-VULLPELLAC-SANT ESTEVE DE CANAPOST-CASAVELLS-FLAÇÀ-ULTRAMORT-PARLABÀ-FLAÇÀ-LA PERA-PÚBOL

Interessant i bonica volta per gran part de l´Empordanet. Avui sortirem de Púbol i pedalarem per entre tot de conreus molt ben cuidats i ens pararem a visitar i conèixer petits, bonics i antics poblets que trobarem en la nostra ruta, alguns dels quals, més d´un de nosaltres, encara no hi havíem estat mai.

Aparquem al costat de l´esgèsia i del castell del Dalí i la Gala per anar a esmorzar en el restaurant que hi ha allà mateix i en el qual també dinarem quan acabem la volta. Sabiem que avui faria una mica de Tramuntana i… Déu n´hi dó!. Com que el recorregut és gairebé tot pla, quan bufa de cara, els petits, ens hem de posar a rebuf dels més grans sense que, això sí, que es noti massa. El fet però de que faci vent té el seu cantó bo perquè, com és sabut, els dies ventosos, són els que tenen una visibilitat més bona. Avui, concretament, és fantàstica tant cap al Pirineu (Canigó, zona de Costabona-Vall Ter…) i Garrotxa (Bassegoda, Comanegra..), Collsacabra, El Montgrí, Les Gavarres…Una passada de dia clar!. Sense pressa i anant fent, anem completant la magnífica i ben trobada volta.
Quan arribem als cotxes, com sempre, ens canviem al mig del carrer i entrem al restaurant a dinar. Bon menjar i animada sobretaula. El restaurant es diu Can Bosch. Tot correcte.
Pim-pam!. Una altra volta per la geografia catalana!. Una bona manera de conèixer el país, pedalada a pedalada, i a l´aire lliure i respirant aire pur.

(Josep-Lluís Ninou, Josep Bolart, Paco Bolsa, Andreu Martínez, Joan Pocurull, Xavier Vives, Nil Vives, Juanma Fresnillo, Paton Ferrer, Joan Callejón, Maure Luis, Siqui Sánchez i Joan Mundet).

-Joan Mundet Bellavista-

Deixa un comentari