Salamanca-Donostia

Dimarts 3 de maig de 2022

BARCELONA SALAMANCA. Tren 

Amb les bicicletes desmuntades el dia abans, el Maure, el Paco, el Paton i jo (JM) en el taller del Paco i els altres a casa seva, agafem un tren que surt de Granollers a les 7h.38´,  per així anar amb el tren més buit fins a Sants on hem d´agafar el tren Alvia que surt a les 9h.30 que ens ha de portar a Salamanca. Per problemes de darrera hora, el Paton i l´Andreu no han pogut sortir. Fa pocs dies van avisar a la Lluïsa que l´operarien avui mateix per la qual cosa, si tot va bé, el Paton s´incorporarà a la ruta d´aquí tres dies quan passem per Valladolid. L´Andreu definitivament no vindrà perquè  fa pocs dies es va morir el marit de la seva mare i també, a més a més, acaben d´avisar a la Neus que l´operen el dia 2. Ens sap molt greu, no poder compartir, tots plegats, aquesta bonica “aventura” però no hi podem pas fer res.

Continua a: Diari de la ruta

Vídeos de les etapes

Deixa un comentari