Estiu 2022 Ainet de Cardós

VOLTES EN BICICLETA DE MUNTANYA PELS VOLTANTS DELS POBLES DE TÍRVIA, TAVASCAN, TORT I AINET DE CARDÓS                                                                                                          (PALLARS SUBIRÀ)              La sortida d´estiu d´enguany vam decidir fer-la a la comarca del Pallars Sobirà. La cosa pinta bé perquè la previsió meteorològica pels propers quatre dies és, si bé de força calor, també de molt bon temps (hi ha un accés de sequera a tot Catalunya). La majoria sortim el divendres a les 7h. del matí però el Paco, la Paulina, el Juanma, l´Olga, el Rafa la Carme i el Joan B. i la Montse ja ho han fet, el dia abans, amb les seves autocaravanes. Fem una parada a una terrassa d´un bar de Ponts per menjar-nos l´entrepà que portem de casa i fer una cerveseta i un cafè amb llet. Durant aquests dies ens allotjarem a la pensió Samarra d´Ainet de Cardós però ens parem primer a Tírvia per així, avui mateix, ja fer una volteta en bicicleta . Llegir més

Deixa un comentari